Stålskorstenar

Skorsten i stål ger stor valfrihet.
En stålskorsten är en smidig och elegant lösning – perfekt om du har begränsat med utrymme och behöver en skorsten som tar liten plats, eller om du helt enkelt vill ha en för dess stilrena och smakfulla utseende. Du monterar stålskorstenen direkt på kaminen, och en stor fördel är att skorstenen enkelt kan vinklas och dras i sidled. Skorstenssystem i stål består av moduler som fogas samman och säkras med låsband. Det ger större frihet att placera eldstaden precis där du vill ha den.

Välj en färg som matchar inredningen.
En annan fördel är att du kan påverka inredningen med valet av färg på skorstenen. Förutom standardfärger som svart, grått och vitt kan du få den lackad i valfri kulör, eller välja material som koppar, mässing och borstat stål. Det finns med andra ord många möjligheter att med hjälp av färg och material anpassa skorstenen till din inredning för att på så sätt skapa en bättre helhet i hemmet. Färgval och möjlighet att placera din eldstad där du tycker att den passar bäst ger en bekväm valfrihet där du slipper känna dig låst när det är dags att fundera över inredningen i rummet.

En skorsten som passar dig.
En stålskorsten är helt enkelt en flexibel skorstenslösning som du i många avseenden kan anpassa efter dina egna önskemål. På så sätt kan du skapa den där eldstaden som du drömmer om, som kan sprida värme och glädje i många år framöver.